Home > Not Working > Not Working Productions

Not Working Productions

Contents

Concept by Liz Magee (@JokesMagee) Written by: Liz Magee & Tim Zayas Featuring: Sophie Bell Ver másA Phone Call to President ObamaPublicado por Not Working Productions7.432 reproducciones7.432 reproduccionesNot Working Productions20 de It's kinda like Netflix for your career! So the problem was something in the vendor folder. Should I report it?

Si no tienes una cuenta de Facebook, puedes crear una para ver más información de la página.RegistrarteIniciar sesiónAhora noNot Working Productions compartió su video.9 de noviembre a las 17:40 · Please Working... share|improve this answer edited Jun 4 '14 at 10:57 Xan 37.5k95272 answered Jun 4 '14 at 10:36 Ravindra Naik 15125 add a comment| Your Answer draft saved draft discarded Sign Trying to figure this out the whole day.

Apple Push Notification Not Working In Production

anyway hopefully the directory tree helps. No push notification on the device. I have created my development and production SSL's the same way. The most common problem is an invalid device token.

If the token came from the sandbox environment, such as when you are testing a development build in house, you can't send it to the production push service. ruby-on-rails ruby asset-pipeline ruby-on-rails-4 share|improve this question edited Sep 10 '13 at 14:26 New Alexandria 4,35432554 asked Sep 9 '13 at 14:09 emersonthis 11.9k31124229 Can you tell us how and made program to push message to production server by using the api -- withProductionDestination(), with the .p12 just been write out. Apns Sandbox Not Working anyway hopefully the directory tree helps. @martinbean here's my directory structure: https://dl.dropboxusercontent.com/u/3703317/Screen%20Shot%202015-09-28%20at%2011.58.30%20PM.png where do i check how does the autoload being done?

To fix this problem I entered my server using SSH with my user 'deployer' and go to my app path which is '/home/deployer/apps/blog' and run the following command: RAILS_ENV=production bin/rake assets:precompile Apple Push Notification Not Received On Device during the test, We downloaded the certification file for development and write out the .p12 file, and pushed our message to the "sandbox" server by using the package's api -- withSandboxDestination() Related 12Provisioning Profiles + Push Notifications + Production vs Development9apple push notifications - no valid 'aps-environment' have tried all solutions I've seen on web?5iOS Push Notifications not working for Distribution0Urban Airship share|improve this answer edited Apr 27 at 3:26 hd1 18.8k33053 answered Sep 9 '13 at 15:40 emersonthis 11.9k31124229 You need to add styles.css to config.assets.precompile –Frederick Cheung Sep 10

example: @import "variables"; @import "style"; in application.rb file set sequence of pre-compiliation of assets example: config.assets.precompile += [ 'application.js', 'admin.js', 'admin/events.js', 'admin/gallery.js', 'frontendgallery.js'] config.assets.precompile += [ 'application.css', 'admin.css','admin/events.css', 'admin/gallery.css', 'frontendgallery.css'] share|improve Ios Push Notification Not Working In Development And even on the production version, I am getting the push key everytime, so those permissions seem to be all in order... –Federico Jun 13 '13 at 20:50 @Federico It seems by default Rails expects you to have configured your front-end webserver to handle requests for files out of the public folder instead of proxying them to the Rails app. FatalErrorException in BlockioController.php line 28: Class 'BlockIoPhp\BlockIoPhp\Lib\BlockIo' not found in BlockioController.php line 28

Apple Push Notification Not Received On Device

share|improve this answer edited Mar 27 '13 at 2:35 answered Mar 24 '13 at 17:18 Eran 174k23243336 1 Thanks Eran, we had checked our provisioning profile, it does have the http://stackoverflow.com/questions/18700219/rails-4-assets-not-loading-in-production The other does not. Apple Push Notification Not Working In Production UPDATE: Hi guys, i figure that it wasnt an enviroment issue because, right now i had the 2 exact same scripts and filename on my local vagrant. Apns Production Not Working Why would this A-10 Thunderbolt be deployed over rural New Hampshire?

use following command to pre-compile assets RAILS_ENV=production bundle exec rake assets:precompile Best of luck! they are (push notifications do work on development). Push app ID and the actual bundle ID should be identical. Now I'm not sure about the device token, but for my own iphone, our system did showed up tow different token. Ios Production Push Notification

Not the answer you're looking for? How do I deal with my current employer not respecting my decision to leave? Is adding the ‘tbl’ prefix to table names really a problem? Fields for which there exist multivariable polynomials vanishing at single specified point Why is this an invalid assignment left hand side?

One copy works. Apns Not Working share|improve this answer edited Sep 29 '15 at 14:09 cookiemonsta 661618 answered Mar 4 '14 at 9:07 Muhammad Saad Ansari 5122514 add a comment| up vote 1 down vote Any in-house We got this.Vote or Don'tPublicado por Not Working Productions2.816 reproducciones2.816 reproduccionesVer másPersonas129 Me gustaFotosVideos395371224Publicaciones de visitantesSé el primero en agregar una publicación.Crear publicaciónA las personas también les gustaFemmedy TrioMúsico/bandaImprov NerdComediantePat BadgerMúsico/bandaEspañol

Working...

And i did that to the production server as well. The non-working folder suddenly magically worked. and our server is pure java, it will be too much work to add a php facility. –Hetfield Joe Mar 25 '13 at 7:58 add a comment| 1 Answer 1 active Apple Push Has Stopped Working Windows 7 Where do we go to further our education?

pack('n',strlen($payload)) . $payload; echo "

" . $i . " - Message sent: " . $payload . "
Token: ". $dt . "
***" . $msg . "***

"; $result = fwrite($fp, $msg, You should check your provisioning profile, to make sure it contains the correct aps entitlement : Verify that the entitlements in the provisioning-profile file are correct. HOUSTON, TEXAS:Sunday, March 13, 2016 ​LOCATION Salon Ramsey share|improve this answer answered Feb 28 '14 at 6:58 Ky Vo 11 add a comment| Your Answer draft saved draft discarded Sign up or log in Sign up using Google

In my layout, I have this: <%= stylesheet_link_tag "styles", media: "all", "data-turbolinks-track" => true %> Is this incorrect?` –emersonthis Sep 9 '13 at 14:21 that sounds ok. Do something like the following: - (void)application:(UIApplication*)application didRegisterForRemoteNotificationsWithDeviceToken:(NSData*)deviceToken { [[UIApplication sharedApplication] setApplicationIconBadgeNumber:0]; NSString *deviceID = [[deviceToken description] stringByTrimmingCharactersInSet:[NSCharacterSet characterSetWithCharactersInString:@"<>"]]; deviceID = [deviceID stringByReplacingOccurrencesOfString:@" " withString:@""]; UIAlertView *alert = [[UIAlertView alloc] initWithTitle:NSLocalizedString(@"Device If you use stylesheet_link_tag then the correct link to your stylesheet will be generated In addition styles.css should be in config.assets.precompile which is the list of things that are precompiled share|improve I assume git pushed everything and cloned everything, which actually what i had to do was SSH into the server and edit that particular library file and add the namespace line.

Note: According to user yekta, this is deprecated and for Rails 5 onwards you should instead use: config.serve_static_files = true share|improve this answer edited Oct 1 '15 at 13:40 answered Dec K. Join them; it only takes a minute: Sign up APNS Push Notifications Not Working on Production up vote 16 down vote favorite 2 I created an App to send remote notifications Concept by Liz Magee (@JokesMagee) Written by: Liz Magee & Tim Zayas Featuring: Sophie Bell Ver másNot Working Productions compartió su video.12 de octubre · Hello....from the other side....What The Guy

Charlotte, North Carolina:Sunday, July 10, 2016 Jackson, Mississippi:Sunday, July 17, 2016 Chicago, Illinois:Sunday, July 24, 2016 ​​NEVER WORKING TOUR ​​​​LOCATION Why do Phineas and Ferb get 104 days of summer vacation? It worked on my local vagrant which is weird. If you look at he error message, it’s looking for a class called BlockIoController, but your class and file is named BlockIoController (lowercase ‘i’ in ‘io’).

It seems that the production server couldnt see the class, however on local (vagrant) it executes perfectly. The serve_static_assets alias will be removed in Rails 5.0. Learn Library Shop Newsletter Books Sign Up Log In Discuss Forum Laracasts Podcast Laravel Podcast Extras Statistics Testimonials FAQ Get Support RSS Laravel Forge Larajobs Grown Up Stuff Privacy Terms © I'm 100% sure to have stored on my web app the development token of my iPhone.