Home > Nextgen Gallery > Nextgen Gallery Wordpress Slideshow Not Working

Nextgen Gallery Wordpress Slideshow Not Working

Thanks. Thanks! - Cais. So you will need to go back and re-adjust those settings after running the reset, but this tool may resolve the issue you're seeing with the lightbox. Skip to toolbar About WordPress About WordPress WordPress.org Documentation Support Forums Feedback Search Log In Skip links Skip to primary navigation Skip to content Skip to primary sidebar ImagelyThe WordPress Photography Source

WordPress Theme: Imbalance2 Can you help me? Skip to toolbar About WordPress About WordPress WordPress.org Documentation Support Forums Feedback Search Log In Have you taken the WordPress 2016 Survey yet? Reader InteractionsPrimary SidebarDocumentationSearch this website Themes Imagely Theme Setup Ansel Theme First Steps Pre-Installation Setup Child Theme Installation & Update How to Import Demo Content Customize Your Settings Genesis Theme Settings The SlideShow don't show the images. https://wordpress.org/support/topic/plugin-nextgen-gallery-slideshow-not-working-with-161-and-162

Skip to toolbar About WordPress About WordPress WordPress.org Documentation Support Forums Feedback Search Log In Have you taken the WordPress 2016 Survey yet? The location of the swf file is in the proper place, I even tried moving it into the pluggin Nextgen gallery…. WordPress.org Search WordPress.org for: Showcase Themes Plugins Mobile SupportForumsDocumentation Get Involved About Blog Hosting Download WordPress Support Log In Support » Plugins and Hacks » NextGEN Gallery » [Plugin: NextGEN Gallery]

Now it works great 🙂 ELAN42.com @nokao 6 years, 1 month ago Ok I understood the problem: In the "Path to the Imagerotator (URL):" field you have to insert the complete The Dude Author Posts Viewing 5 posts - 1 through 5 (of 5 total) The topic ‘nextgen-gallery slideshow function conflict?' is closed to new replies. I think I tried everything that have been suggested to no avail. Angela un_user @un_user 4 years, 8 months ago Have you uploaded the imagerotator.swf ?

I have the same issue with NextGen Gallery as you have but if I deactivate Wordfence, the fancybox effect works fine. Plugin Author photocrati @photocrati 10 months ago @diana - Please send us a Bug Report (http://nextgen-gallery.com/report-bug/ … please reference this topic) so we can get a better look under the page I still have to investigate on this though. https://wordpress.org/support/topic/722983 I'm still trying to solve the problem -- it may be a conflict with the theme I'm using.

Thanks, Diana https://wordpress.org/plugins/nextgen-gallery/ Viewing 15 replies - 1 through 15 (of 22 total) 1 2 → Plugin Author photocrati @photocrati 10 months, 1 week ago @diana - I'm not seeing any If this fixes the problem then it was likely one of the deactivated plugins that was causing an issue. I also just updated the plugin to see if that worked - it didn't. Thank you https://wordpress.org/plugins/nextgen-gallery/ Viewing 1 replies (of 1 total) Plugin Author photocrati @photocrati 4 months, 1 week ago @kotzia - Does the slideshow work as expected if you temporarily switch to

What do you mean by "Use default theme"? https://wordpress.org/support/topic/problems-with-nextgen-gallery-slideshow-base/ This is what [slideshow id=2] puts out: