Home > Nextgen Gallery > Nextgen Gallery Slideshow Not Working In Ie

Nextgen Gallery Slideshow Not Working In Ie

Did you have your problem resolved? I am using the TwentyTen theme. So…can any of you PLEASE recommend a slideshow plugin that won't conflict with NextGen and will allow me to have different slideshows on different pages? i need the info to be split up in two divs. Source

How do you make the crossfade transition, instead just fading out and pop out? 2. Reply Antonie Potgieter on July 16, 2012@D,Please change [slideshow] to [slideshow post_id="X"] where X is the ID of each post/page accordingly. Thanks avalonWP @avalonwp 4 years, 9 months ago by the way i'm using this shortcude [galleryview id=7] kjodle @kjodle 4 years, 9 months ago Looks fine on Firefox 9 memdesigns @memdesigns How do I check the rest? https://wordpress.org/support/topic/622542

January 17, 2013 by Alice Kennedy The first thing you want to check and see is that your lightbox is set, under Gallery >> Other Options >> Lightbox Effects, and that All you have to do is just install prettyphoto plugin and create a gallery by selecting your photos then insert it in your post. I can give you credentials to get into my testing site if you like. In the widget area just a blank space, on my page, just a blank placeholder.

Contact Us Need more help? No restrictions, freedom to do what you need in order to run your business. Topic Info In: Plugins and Hacks 21 replies 10 participants Last reply from: memdesigns Last activity: 4 years, 9 months ago 3.3.1 Status: resolved Topic TagsgrapheneNextGen Graphene ImageRotator Forum Search Search IT cuts the photo in shown slide in half.

Thats it. Is there an easier way within the plugin I could fix this? What it does is clear any stored cache (i.e. https://wordpress.org/support/topic/627132 I use Firefox, but checked it on IE and it isn't working there either.

I hope one is out there. Can anyone else confirm?Unfortunately, it makes this awesome plugin mostly unusable for varying size material.Thanks again! January 27, 2012 at 8:51 pm #51764 KriesiKeymaster hm the pixelentity forum suggests that something is overwriting their transition function. WordPress.org Search WordPress.org for: Showcase Themes Plugins Mobile SupportForumsDocumentation Get Involved About Blog Hosting Download WordPress Support Log In Support » Plugins and Hacks » NextGen Gallery Slideshow not working NextGen

same thing happened with version 1.0.5.How can i fix this? https://www.wpquestions.com/question/showChrono/id/8500 I also installed ImageRotator and have entered in the path to it in Gallery -> Options -> Slideshow, trying both the path to imagerotator.php as it installed with NextGen and imagerotator.swf Reply Merlin Mason on January 8, 2011Is there anyway to get 2 of these running on the same page?I'm trying to pull a couple of galleries into the homepage but only If it didn't work so well in IE 9, I would think it is just a bad plugin….

Try this page. http://cestudios.net/nextgen-gallery/nextgen-gallery-show-as-slideshow-not-working.html I tried to turn it off but it is still doing the auto slide. January 27, 2012 at 5:16 am #51762 ccrestParticipant I've purchased several of Kriesi's themes and I rarely have a problem I cannot handle. Looking for something that looks nice and is easy to extend :) 11:00:25 PM October 09, 2016Enfold Version 3.6: A healthy update ;) https://t.co/knKqi4WgRZ #wordpress #gym #app #health https://t.co/eUIlkeKof0 06:01:12 PM

Reply Antonie Potgieter on February 23, 2011@sugar,You can achieve this with CSS. Cameron January 25, 2012 at 6:33 am #51760 ccrestParticipant Dude? armada123 @armada123 4 years, 9 months ago Hello I have a networked site with Next Gen on all 3 subsites, I have also purchased monoslider and followed the instructions. have a peek here I reinstalled the plug in with no change.

Instead of spanning the full width of the header, it sits on the left, past the left edge of the main content area. I have a nextgen gallery i use in a portfolio and it is working in Chrome, Firefox, etc, but not in IE (mainly because IE sux). Help please.

Now all the slideshows are no longer CENTERED in the post, as they had been, and I can't seem to apply a align center nor a align (threw the images to

And I double-checked that the gallery I uploaded is id=1. When I have the time I'm going to do another install of WP and try to replicate the problem. I haven't found a solution for this problem yet :( January 24, 2012 at 6:01 pm #51759 ccrestParticipant Hello. Question for you - this version seems to have a refresh problem, now verified on multiple browsers and computers.

I already checked to see if it was a border but it's not… I also tried changing all the border colors to white and no matter what this thin black/dark grey January 25, 2012 at 4:20 am - Is it possible to give other users abillity to edit slideshows? Top Posts & Pages How to Speed Up Your WordPress Site: Part 3 - Javascript/CSS Combine & Minify Replace WordPress Cron with Real Cron for Site Speed Alternative to Codestyling Localization Check This Out I am using WP v3.2.1??

afletcher @afletcher 4 years, 8 months ago I can't get this to work either. This is located under Gallery > Other Options > Reset Options. WordPress.org Search WordPress.org for: Showcase Themes Plugins Mobile SupportForumsDocumentation Get Involved About Blog Hosting Download WordPress Support Log In Support » Plugins and Hacks » NextGEN Gallery » [Plugin: NextGEN Gallery] Learn about our installation packages.

Running Reset Tool What helps after migrating your site from one location to the new location is running the NextGEN Reset Tool. Thanks! Reply t3true on December 5, 2010I'm having the same centering problem. Just a question.

idavila comments: I am on IE 10 - but it was someone else who noticed it. Reply Carlos Colon on January 25, 2011When i use the [slideshow custom=1] the slides do not appear.