Home > Nextgen Gallery > Nextgen Gallery Highslide Not Working

Nextgen Gallery Highslide Not Working

The support staff assigned to this topic is Ahmed Mohammed. This one integrates jQuery GalleryView. When I shut down the highslide gallery, there is a "normal" gallery operating underneath. How can I turn the lightbox effect on while using the Wordpress NextGen Gallery Plugin? http://cestudios.net/nextgen-gallery/nextgen-gallery-not-working-in-ie8.html

highslide.js and other files) are in your plugins/ directory, not your plugins/highslide/ directory. What power do I have as a driver if my interstate route is blocked by a protest? Other names may also be ™ by their respective owners. Cemal Ekin · Kept Light Photography All rights reserved. check over here

Hi Jennifer, In the WordPress control panel choose the Nextgen (Gallery) control panel, choose Manage Gallery, click on the title of the gallery you want to add captions for, then put For some reason I can't get this thing to work. Examples below are [ singlepic id=1 w=320 h=240 mode=web20 ] and [ singlepic id=3 w=320 h=240 mode=watermark ].  And a look on the watermark function : - LIGHTBOX EFFECTS. NextGEN comes integrated with a Highslide is even supported by NextGen Gallery.

It should still work just fine, but the new tutorial uses the Highslide Editor from the maker of Highslide and allows you to customize your slideshow look and feel. Feel free to shoot your website to me if you want me to check it out further. The config file contains the settings for your Highslide images/galleries. Hi Steve, Sorry for the slow response.

Kind of bizarre. #10 | Written by Scarlett on May 3, 2009. I had to change ‘highslide-full.js' to ‘highslide-full.packed.js' in my header.php! I cannot see why this happening….any thoughts. https://wordpress.org/support/topic/277343 Hi Travis, Hope you had a great Chrissie..a quick question, where do I change the colour of the title text #25 | Written by Travis on January 6, 2010.

More about him may come ... You will not find this file in the zip file from the Highslide download page. I looked at my past problems and the solutions, and also applied those. You can probably use one of the 6 pre-defined outline graphic files from the regular zip file.

Something in the update has broken highslide. http://forum.highcharts.com/highslide-js-usage/nextgen-gallery-highslide-loading-forever-t17542/ Follow @GuySimplify Have you taken the WordPress 2016 Survey yet? yea i messed something up but I fixed that error i'll leave the site alone until we can figure out the highslide problem thanks! #30 | Written by AJ on January asked 7 years ago viewed 44460 times active 4 years ago Upcoming Events 2016 Community Moderator Election ends in 8 days Related 0Wordpress nextgen gallery plugin alternative1Wordpress Nextgen Gallery Slideshow -

no images were found

- GALLERYVIEW TEMPLATE. navigate here The custom CSS is normally placed at the bottom of the file, but your CSS file misses this part. Check out the new tutorial!

Do you like the WordPress plugin NextGen Gallery? Remove highslide-with-gallery.js and use only highslide-full.js.Important!

I've double-checked everything. Thanks again! Any help is most appreciated #12 | Written by Travis on September 30, 2009. Check This Out I have re enabled the private fields.

Sorry, I discovered a syntax error on my end 😉 #11 | Written by Jennifer Johannesen on September 30, 2009. Only the Nextgen translation fails. It only occurs in the NextGen part of my website.

Older versions of NextGen don't appear to have this problem.

Let me know if it works for you. However, the image is still stuck on loading...... fancyboxConf.js: function FancyBoxReload() { /* This is basic - uses default settings */ jQuery("a.fancybox").fancybox({ 'titlePosition' : 'over', 'cyclic' : true, 'onComplete' : function() { if(jQuery("span#fancybox-title-over").text() == " "){ jQuery("span#fancybox-title-over").parent().hide(); } } I used the new one with the highslide editor #31 | Written by Patrick on January 7, 2011.

Plugin Author photocrati @photocrati 2 years, 2 months ago @mmairs05 - Are there any caching plugins that have been installed but not completely removed (deactivating often does not do enough in gr8whtd0pe @gr8whtd0pe 6 years, 6 months ago Any updates on this at all? Since your config file is missing, the default path for hs.graphicDir is used but the default path will not work in your site. this contact form By the way, has anyone had the issue of image title not showing up in Safari/IE, just FF?

mmairs05 @mmairs05 2 years, 2 months ago Hi, Yes I have deactivated plugins all over the place with no success.